Deelname Leisure World Kerstloop Dronten
De Leisure World halve marathon is zowel een AU-wedstrijd als een recreatieloop.
De Autoschade Dronten 10 km en de Praxis 5 km zijn beiden recreatielopen.
Er is ook een jeugdwedstrijd t/m 12 jaar over 1 km (TOPZORG Makelaars Mini Kerstloop).

Voor deelname aan de AU-wedstrijd dient u in het bezit te zijn van een geldige AU-wedstrijdlicentie. Deze AU-wedstrijd heeft de volgende categorieën; Dames, V35+, V45+ en V55+, Heren, M35+, M45+, M55+ en M65+.

Voorinschrijving Leisure World Kerstloop Dronten
Voorinschrijving is mogelijk vanaf 1 september. Dat kan hier door betaling met Ideal. Dit kan tot en met woensdag 11 december 2019. 
Indien u zich uiterlijk zondag 8 december 2019 heeft ingeschreven, krijgt u een startnummer met daarop uw voornaam vermeld. 
Alle startnummers kunnen op de dag van de wedstrijd vanaf 10.30 uur worden opgehaald bij de speciale voor-inschrijftafel in het Almere College.

 

Kosten 2019 voorinschrijving     na-inschrijving
Leisure World halve marathon € 15,00 € 18,00
Autoschade Dronten 10 km € 12,00 € 15,00
Praxis 5 kilometer € 10,00 € 13,00
TOPZORG Makelaars Mini Kerstloop 1 km           €   5,00 €  7,00

Tevens is het ook in 2019 weer mogelijk om een medaille als extra bij het inschrijven te bestellen voor € 5,00 

Deelnemers aan de TOPZORG Makelaars Mini Kerstloop ontvangen de speciale medaille zonder bijbetaling als hun blijvende herinnering.

 

 

Herinnering
Uiteraard is er zoals gewoonlijk ook een herinnering voor iedereen: deelnemers aan de Leisure World halve marathon, Autoschade Dronten 10 km en de Praxis 5 km ontvangen dit jaar een speciale herinnering. Graag willen we jullie ook dit jaar een bijzondere herinnering aan onze Kerstloop meegeven. We hebben een mooie cap, die ook onder warme omstandigheden bescherming geeft tegen de hitte van de zon en toch luchtig is en bij koudere weersomstandigheden de juiste hoeveelheid warmte vasthoudt.

Na-inschrijving
Na-inschrijving is op de zondag zelf nog mogelijk, vanaf 10.30 uur tot een half uur voor de start, in het Almere College aan de Educalaan 8 te Dronten. Het Almere College ligt naast het terrein van a.v. Flevo Delta. Na- inschrijving is uitsluitend mogelijk tegen contante betaling.

Persoonlijk met plezier en prestatie
Copyright Leisure World Kerstloop Dronten 2018
Ontwerp: Newminds - design studio
Development & Hosting: FlevoHost - first class webhosting