Deelname Leisure World Kerstloop Dronten
De Leisure World halve marathon is zowel een AU-wedstrijd als een recreatieloop.
De Autoschade Dronten 10 km en de VSO 5 Km zijn beiden recreatielopen.
Er is ook een jeugdwedstrijd van 9 t/m 12 jaar over 1,5 Km (Funzone Mini Kerstloop) en een jeugdwedstrijd van 6 t/m 8 jaar over 1 Km (Funzone Mini Kerstloop).

Voor deelname aan de AU-wedstrijd dient u in het bezit te zijn van een geldige AU-wedstrijdlicentie. Deze AU-wedstrijd heeft de volgende categorieën; Dames, V35+, V45+ en V55+, Heren, M35+, M45+, M55+ en M65+.

Voorinschrijving Leisure World Kerstloop Dronten
Voorinschrijving is mogelijk vanaf 1 oktober. Dat kan HIER door betaling met Ideal. Dit kan tot en met zaterdag 10 december 2022. 
Indien u zich uiterlijk zaterdag 10 december 2022 heeft ingeschreven, krijgt u een startnummer met daarop uw voornaam vermeld. 
Alle startnummers kunnen op de dag van de wedstrijd vanaf 10.30 uur worden opgehaald bij de speciale voor-inschrijftafel in het Almere College.

 

Kosten 2022

voorinschrijving    

na-inschrijving

Leisure World halve marathon

€ 16,00

€ 17,50

Autoschade Dronten 10 km

€ 13,00

€ 14,50

VSO 5 Km

€ 11,00

€ 12,50

Funzone Mini Kerstloop 1,5 Km          

€   6,00

€  7,00

Funzone Mini Kerstloop 1 Km          

€   6,00

€  7,00

Herinnering
Uiteraard is er zoals gewoonlijk ook een herinnering voor iedereen: een sfeervolle medaille.

Na-inschrijving
Na-inschrijving is vanaf 12 december 2022 tot 15 minuten voor de start, in het Almere College aan de Educalaan 8 te Dronten. Het Almere College ligt naast het terrein van a.v. Flevo Delta. Na-inschrijving is uitsluitend digitaal met uw mobiel mogelijk.

Algemene voorwaarden
Op deelname aan de Leisure World Kerstloop zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn te vinden op deze website onder het kopje 'Algemeen'. Aan de tekst in dit document kunnen geen rechten worden ontleend. De organisatie behoudt zich het recht voor om na het verschijnen van deze tekst op de folder en website nog aanpassingen te doen aan het evenement.

Bereikbaarheid
Dronten (Flevoland) is centraal gelegen en prima met eigen of openbaar vervoer te bereiken.

Openbaar vervoer: Vanaf Lelystad, Kampen, Emmeloord of Harderwijk per bus bereikbaar. En vanuit Lelystad en Zwolle/Kampen ook per trein. Het bus- en treinstation is in de nabijheid van de start/finish.

Met de auto: Dronten is met de auto prima te bereiken en in Dronten wordt u met borden de weg naar de ruime parkeerplaatsen gewezen. Zie ook "Parkeren".

Centraal adres
Centraal adres van de Kerstloop is als vanouds het Almere College, locatie Copernicus, Educalaan 6-8, 8251 GC. Hier kunt u terecht voor afhalen van de startnummers, na-inschrijving, is kleed- en doucheruimte en vindt de prijsuitreiking plaats.

Goede doel
Ook dit jaar hebben we gekozen voor een goed doel, namelijk Hospice Dronten. Zie voor meer informatie  onder "Algemeen" - "Goede doel";

Herinnering
Iedere deelnemer aan de Leisure World Kerstloop Dronten ontvangt een herinnering.

Kleedruimte
Voor iedereen is er in het Almere College is kleedgelegenheid aanwezig in de kleedkamers bij de gymzaal of in de gymzaal. Tevens kan men daar douchen.
Geen tassen en kleding in de ontvangsthal achterlaten.
Afstand tot start/finish is ca. 400 meter. 

Limiet
De Leisure World Kerstloop kent een tijdslimiet. De tijdwaarneming sluit om 14:30. U dient de eerste 2 rondes binnen de 70 minuten te hebben gelopen. (Doorkomsttijd gemeten op de kilometerklok). Alle deelnemers die finishen, zullen worden opgenomen in het klassement waarvoor ze zich hebben ingeschreven.

Omroep Flevoland
Omroep Flevoland maakt meestal een impressie van het evenement voor de radio (89.8 FM) en televisie.

Organisatie

flevodeltalogo

Atletiekvereniging FLEVO DELTA
Educalaan 18
8251 GC Dronten

Parcours
Het parcours van Leisure World Marathon bestaat uit 4 rondes waarvan 2 rondes een extra lus wordt gelopen. Voor de Autoschade Dronten 10 Km bestaat het parcour uit 2 rondes, de VSO 5 Km bestaat uit één ronde. De jeugd van de Funzone Mini Kerstloop heeft een eigen parcours van 1,5 Km en 1 Km. Rond het parcours staan vele vrijwilligers, die het parcours verkeersvrij houden.

Parkeren
Parkeergelegenheid is er volop in de omgeving van de start / finishlocatie. Het is gratis parkeren (nabij het centrum is wel een blauwe parkeerschijf nodig). Parkeerlocatie voor de Leisure World Kerstloop is middels verwijzigingsborden aan gegeven. Parkeren bij voorkeur aan de Havenkade: Havenweg 5-7, zie ook 'Bereikbaarheid'.

Prijzen Halve marathon

Op de halve marathon hebben we geldprijzen in de categorieën; Vrouwen, 35+, 45+ en 55+, Mannen, 35+, 45+, 55+ en 65+.

De prijsuitreiking is na de wedstrijd en begint om 14:30 uur in het Almere College, locatie Copernicus. De prijswinnaars dienen hun prijzen persoonlijk af te halen. Niet afgehaalde prijzen worden niet nagezonden!

Record
Het wedstrijdrecord bij de Mannen staat op naam van Enock Kiptoo Keter; 1.02.14 u. (2000)
Het parcoursrecord van de vrouwen is na 19 jaar in 2017 verbroken en staat nu op naam van de Keniaanse Naom Jebet 1.09.01 u.

Risico
Iedere deelnemer loopt op eigen risico en verantwoording. De organisatie aanvaardt t.o.v. de deelnemers geen enkele aansprakelijkheid van welke aard dan ook.

Start

De start / finishlocatie is voor alle afstanden in het centrum van Dronten op het Meerpaalplein.

Afstand

Starttijd    

1,5 km

11:00    

1 km

11:20    

5 km

13:20    

10 km

13:10    

21 km

11:55    

Tijdregistratie
De tijdregistratie voor alle afstanden vindt weer plaats met het systeem ChronoTrack van Racetimer (www.chronotrack.com). Het systeem zal voor zowel de organisatie als de atleet weer borg staan voor een gebruiksvriendelijke en betrouwbare registratie. Het systeem wordt ondersteund door Wegwed-uitslagenverwerking, waar we als organisatie al jarenlang gebruik van maken. Het startnummer is tevens de chipcode. Het zichtbaar dragen van het startnummer is dan ook verplicht.

Uitslag
De wedstrijd jury zal aan de hand van waarneming de definitieve uitslag vaststellen. Hierbij wordt het regelement van de AtletiekUnie gehanteerd.

Verzorging
Langs het parcours en aan de Finish is het Rode Kruis aanwezig.

 

Persoonlijk met plezier en prestatie
Copyright Leisure World Kerstloop Dronten 2018
Ontwerp: Newminds - design studio
Development & Hosting: FlevoHost - first class webhosting